hits

Jeg digger smarte ting 😀

Jeg er som sagt født nordlending, og har hatt mine barneår på bygda i Bø i Vesterålen. Det var det helt vanlig å sparke på vinteren. Alle hadde en spark. Vi barna hadde små og de voksne hadde store og det var så utrolig gøy å sparke. Det er et av mine barndomsminner som forblir med meg i voksen alder 😊. Jeg fikk i fjor en råflott spark av venninna mi og gleden var enorm. Endelig kunne jeg sparke å kose meg 😍. Men kan man det når man bor i sørnorge? Her er det jo merkelig vintere og strødd overalt. Skuffelsen var stor når jeg oppdaget at å sparke ikke var så lett som jeg så for meg. Mejene sank nedi og stoppet farta hele tia 😞. Sparken ble stående ubrukt resten av tia,  helt frem til i dag 😊.  Jeg har funnet løsninga på problemet 😍 endelig. 

Anbefales virkelig på det varmeste for alle som ønsker å benytte seg av spark på vinteren. Med disse skiene kan sparken også brukes i oppkjørte løyper hvor det blir sån hard snø mellom sporene. 

4 kommentarer

Janne

10.01.2018 kl.22:37

å så kjekt!

tonemor77

11.01.2018 kl.01:52

Janne: Ja og den fungere helt supert :)

Helene

10.01.2018 kl.22:55

Ja det var smart =) ..husker jo også at vi hadde spark da vi var unger..rasa avgårde nedover holke-belagte veier, satte sammen sparkene til et langt tog og susa av sted..hehe =P

tonemor77

11.01.2018 kl.01:51

Helene: Barndomsminner :)

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv