hits

Jeg digger smarte ting 😀

Jeg er som sagt født nordlending, og har hatt mine barneår på bygda i Bø i Vesterålen. Det var det helt vanlig å sparke på vinteren. Alle hadde en spark. Vi barna hadde små og de voksne hadde store og det var så utrolig gøy å sparke. Det er et av mine barndomsminner som forblir med meg i voksen alder 😊. Jeg fikk i fjor en råflott spark av venninna mi og gleden var enorm. Endelig kunne jeg sparke å kose meg 😍. Men kan man det når man bor i sørnorge? Her er det jo merkelig vintere og strødd overalt. Skuffelsen var stor når jeg oppdaget at å sparke ikke var så lett som jeg så for meg. Mejene sank nedi og stoppet farta hele tia 😞. Sparken ble stående ubrukt resten av tia,  helt frem til i dag 😊.  Jeg har funnet løsninga på problemet 😍 endelig. 

Anbefales virkelig på det varmeste for alle som ønsker å benytte seg av spark på vinteren. Med disse skiene kan sparken også brukes i oppkjørte løyper hvor det blir sån hard snø mellom sporene. 

4 kommentarer

Janne

10.01.2018 kl.22:37

å så kjekt!

tonemor77

11.01.2018 kl.01:52

Janne: Ja og den fungere helt supert :)

Helene

10.01.2018 kl.22:55

Ja det var smart =) ..husker jo også at vi hadde spark da vi var unger..rasa avgårde nedover holke-belagte veier, satte sammen sparkene til et langt tog og susa av sted..hehe =P

tonemor77

11.01.2018 kl.01:51

Helene: Barndomsminner :)

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

40, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, samt vofsene Lissi og bailey, +3 katter. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv