hits

Vinterutstyr

Det er ikke alltid det behøver å koste flesk å kjøpe "riktig" turutstyr. Noen ganger holde det du kanskje allerede har. Jeg har prøvd meg litt frem på forskjellige merker og bruksområder og kommet frem til at noen ting betaler jeg dyrt for og andre ting kan jeg spare på. 

Noe av det dyreste jeg har investert i er liggeunderlaget mitt. Det har jeg ikke angret et sekund på. Ja det var dyre 2000 kr, men verd hver ei krone om du sliter med ryggen. Dette liggeunderlaget kjøpte jeg på fjellsport. Det er lite og lett også litt av grunne til at jeg valgte det. Holder meg god å varm også. Selv med sine 7 cm kjenner du ikke underlaget. Jeg sover på sidene,  og merker ikke noe til bakken. Det er som å sove på madrass. 

Det følger med en pakkpose som fungerer som luftsekk. Fyller raskt opp liggeunderlaget ved at du fyller luft i den og presser det ned i liggeunderlager. Ingen blåsing. 

 

Vintersoveposen min, en Mckinley kodiak kjøpte jeg på salg hos g-sport for 400 kr. Jeg var veldig usikker på om denne var noe å satse på. Har alltid kjøpt helsport poser, men ville gi den en sjanse. Den har virkelig overrasket. Den er varm og romslig,  noe som jeg er veldig fornøyd med. Og det var ikke kaldt i -15 i hengekøya. Det er ikke  en liten pose og den veier over 2 kg, men som vinterpose gjør det ingenting.

Denne har god og tykk varmekrave som snøres igjen for å holde varmen inni posen. 

I fotenden er det polstret for ekstra varme. Godt å varmt. 

Jeg kan virkelig anbefale denne posen som høst og vinterpose opptil -15. Den er tykk og god. 

Kanskje har du et tips om billig turutstyr som holder det det lover. Ikke bestandig dyrt er best har jeg fått erfare. Ellers er det viktig å holde øye på finn og når det er salg. Mye penger å spare der. 🤗. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv