hits

Søvnløs idyll 😨

Jeg hadde virkelig gleda meg til å sove ute i hengekøya i natt. Jeg var helt overbevist om at det ville bli ei fantastisk natt. Jo ja den var veldig fin, MEN jeg fikk ikke sove 😱. Jeg lå kjempegodt bortsett fra at liggeunderlaget og soveposen sklei ned. Etter litt irritasjon sto jeg opp å fiksa problemet. Måtte henge den høyere i fotenden. Og når jeg likevell var oppe så fikk jeg tissa igjen. Etterpå var det bare å pakke seg ned i soveposen og lukke gluggene 😉 for det var iallfall -15 grader og jeg var stuptrøtt. Så lå jeg der og vuggen og kjente hvor utrolig godt jeg lå selv med snø som kom dryssende ned i ansiktet mitt. Men trur dere jeg fikk sove 😕? NEI det var pokk umulig. Jeg har ligget å slumra hele natta og når kl ble 7.30 gikk jeg inn å la meg. Bitte litt irritert og mest lei meg 😫. Nå er jeg ikke en frøken som gir meg så lett, så jeg kommer til å teste dette ut mange ganger til 😍. 

2 kommentarer

Helene

07.01.2018 kl.22:26

Kjenner følelsen..ikke fra å ligge i hengekøye,da..men sånt har skjedd meg noen ganger - særlig hvis jeg skulle gjøre noe for første gang..som f.eks første gang jeg lå ute om høsten og sov under åpen himmel, hehe =D Neste gang fungerer det, vettu ;)

tonemor77

07.01.2018 kl.23:25

Helene: Ja håper det :). Har tenkt den tanken. For første gang jeg skulle sove i åpen gapahuk så fikk jeg heller ikke sove. Hehe. Vanedyr :)

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

40, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, samt vofsene Lissi og bailey, +3 katter. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv