hits

Søvnløs idyll 😨

Jeg hadde virkelig gleda meg til å sove ute i hengekøya i natt. Jeg var helt overbevist om at det ville bli ei fantastisk natt. Jo ja den var veldig fin, MEN jeg fikk ikke sove 😱. Jeg lå kjempegodt bortsett fra at liggeunderlaget og soveposen sklei ned. Etter litt irritasjon sto jeg opp å fiksa problemet. Måtte henge den høyere i fotenden. Og når jeg likevell var oppe så fikk jeg tissa igjen. Etterpå var det bare å pakke seg ned i soveposen og lukke gluggene 😉 for det var iallfall -15 grader og jeg var stuptrøtt. Så lå jeg der og vuggen og kjente hvor utrolig godt jeg lå selv med snø som kom dryssende ned i ansiktet mitt. Men trur dere jeg fikk sove 😕? NEI det var pokk umulig. Jeg har ligget å slumra hele natta og når kl ble 7.30 gikk jeg inn å la meg. Bitte litt irritert og mest lei meg 😫. Nå er jeg ikke en frøken som gir meg så lett, så jeg kommer til å teste dette ut mange ganger til 😍. 

2 kommentarer

Helene

07.01.2018 kl.22:26

Kjenner følelsen..ikke fra å ligge i hengekøye,da..men sånt har skjedd meg noen ganger - særlig hvis jeg skulle gjøre noe for første gang..som f.eks første gang jeg lå ute om høsten og sov under åpen himmel, hehe =D Neste gang fungerer det, vettu ;)

tonemor77

07.01.2018 kl.23:25

Helene: Ja håper det :). Har tenkt den tanken. For første gang jeg skulle sove i åpen gapahuk så fikk jeg heller ikke sove. Hehe. Vanedyr :)

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv