hits

3. Verdenskrig 😨

Hva er vel bedre enn å starte det nye året på samme måte som jeg ønsker å leve livet mitt fremover 🤗. Ute i det fri. Og denne gangen sammen med nevøen min på 8 år 😍 og bikkjene ❤.  Siden han skulle være med, valgte vi en gapahuk ikke så langt fra parkering og folk og fe. 

 

 

 

Nå skal det sies at jeg bor veldig avskjermet fra lyder, så jeg er bortskjemt med at hos meg er det stille og rolig. Det var alt annet i natt 😨. Fra kl var 19 og frem til nesten kl 3 i natt var det 3.verdenskrig. Så var planen min gjennomtenkt? Absolutt ikke 😂. Men guttungen nikosa seg og vi hadde det superkoselig,  og det var jo i utgangspunktet det som var meningen med turen 🤗. Så bortsett fra at jeg ikke fikk sove før en gang etter kl 05 og at det regnet ☔️, så nikosa vi oss. Det er ikke vanskelig å be den karen med på tur,  og godt er det.  

Godt nytt år 🎆 alle sammen. Måtte det nye året bringe masse lykke og hell 🍀. 

4 kommentarer

Sarah Nazeem

01.01.2018 kl.18:47

Godt nytt år!! <3

tonemor77

01.01.2018 kl.19:03

Sarah Nazeem: Jeg håper du får et nytt år som blir litt lettere en hva 2017 har vært :).

Helene

01.01.2018 kl.20:22

Såååå herlig,da..selv om du måtte slite deg gjennom 3.verdenskrig..hihi ;) Godt når småttisene liker å være ute i det fri =) Ha en flott kveld videre - og godt nytt år. Klemz <3

tonemor77

01.01.2018 kl.20:25

Helene: Ja noen må jo ta etter tanta :). Neida brodern er likedan. Men veldig gøy å ha noen å lære opp. Han fikk speiderkniv i julegave fra meg. Den hang stolt på buksebelte i går.

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv