hits

For en nydelig 1 desember dag ☀️😍

Det er ikke ofte jeg får barndomsminner så sterkt som om vinteren. Jeg er utrolig glad i vinter og snø ❄.  Jeg elsker å ake i bakker, gå på ski, lage snøhule og sparke. I dag ble det akkurat det, spark med hundene som drahjelp 🐶 😀. 

Å så mange minner som kom da gitt. Jeg er som sagt født og delvis oppvokst i Vesterålen,  så for meg var spark et fremkomstmidde som vi brukte når vi skulle til nabobarna eller til andre. Det var sjelden noen strødde på veien,  så det var helt supert spark føre. Sån er det ikke nå. Nå er det skrapa, salta og strødd på veiene. Og vanskelig å sparke. Heldigvis kan jeg bruke veiene til naboene. Det gir ei grei rundløype. 

Å så er det så flott lys fra den nydelige månemannen i kveld  🤗. Her gikk jeg bare å kosa meg, drømte meg litt bort og nøyt både stillheten og det flotte landskapet. 

En riktig god fredag folkens 😊 ❤ 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv