hits

Har du noen gang 🤔

Har du noen gang tenkt en tanke om å utrette en ting, følge en drøm, gjøre noe som du brenner skikkelig for og i neste tanke 💭 tenkt at nei det får bli med tanken eller drømmen? 🤔. Det har jeg mange ganger og som oftest blir det bare med tanken og tro meg, noen ganger har det vært til det beste. 😂. Men nå i det siste har jeg følt på en drøm jeg har hatt lenge. Jeg tror jaggu det er på tide å realisere denne drømmen, bare gjøre det. Siden jeg nå snart bare har meg selv og mine firbeinte å tenke på, kjenner jeg at jeg er klar for forandring. Jeg har mange ganger sagt til mine nærmeste at jeg skal flytte til skogs og bo ute. Da har dem flira godt og sagt at jeg er jo gal nok til det. OG JA JEG ER GAL NOK TIL DET 😀👍, og det er akkurat det jeg skal. 

Følg drømmen, ikke strømmen ❤ handler for meg om å realisere og mestre nye utfordringer. Denne gangen er det å bo ute i ei 14,8m2 stor gamme med mine to firbeinte hunder 🐶og tre katter 😻. Jeg er helt overbevist om at det lar seg gjøre og er godt i forberedelsen. I kveld går søknaden om lån av skogflekk til fritzøe skog. Jeg bare krysser fingrene om at den blir tatt godt i mot. 

Har du en drøm du kunne tenkt deg å realisere?  😊 

4 kommentarer

Margrethe

27.11.2017 kl.21:37

Du er jammenimeg tøff. Håper gutta på Fritzøe Skoger hjelper deg å oppfylle drømmen. Klem :-)

tonemor77

28.11.2017 kl.01:39

Margrethe: Takker :). Det håper jeg også. Han sa at dem pleide ikke å gi sånne tillatelser så jeg håper dem blir fornøyd med oresentasjonen jeg skal sende i mårra.

Janne

27.11.2017 kl.21:46

wow! Om det er det du vil, og kommer til å trives og ha det trygt og godt der, så gjør det!!! _D

tonemor77

28.11.2017 kl.01:37

Janne: Hvis jeg får den plassen jeg ønsker så kommer jeg til å stortrives.

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv