hits

SombihueGod kveld kjære lesere. Jeg er helt rørt over alle som har sendt støtte meldinger og varme klemmer. Tusen takk alle sammen :). Personer jeg ikke kjenner så godt , men likevel med så mye godt å si og empati. Jeg har allerede prøvd noen av rådene jeg har fått , men det er noen som har fått meg til å åpne øynene og virkelig tenke. Jeg har hatt en dritt dag i dag , hvor jeg har vært helt sombi i hue. Mine aller nærmeste har fått sett hvordan jeg egentlig er når jeg ikke setter opp maska og later som jeg har det bra. Litt usikker på om de var helt klar for det, men det driter jeg faktisk i akkurat nå. JEG ER SLITEN !!!! . Jeg har oppdaget at jeg trenger å slutte å løpe fra meg selv, for det er akkurat det jeg gjør. Det har ikke vært tid til å ta tak i mitt eget , jeg har satt meg selv helt bakerst mens jeg har stått på for mine nærmeste. Det gikk faktisk ikke opp for meg hvor mye jeg har stått i det siste halve året før her om dagen. Eldstemann på 20år har ME og har vært dårlig i flere år , skikkelig dårlig de 2 siste åra . Vi har måttet sloss med Nav for at han skulle få noe å leve av og for å bli trodd. Det å være mamma å se barnet sitt som hadde store planer om å bli veterinær, og som har jobbet hardt for å oppnå høye karakterer ,svinne hen og bli hjelpetrengende før han i det hele tatt fikk sjansen til å prøve seg, har vært en sorg. Yngstemann på 18 år er autist og har store utfordringer i forhold til en straffesak han er  skyldig i. Jeg har en kropp som ikke vil spille på samme lag som meg og et hue som er helt på tryne. Ei venninne sa til meg at det er et under at jeg i det hele tatt står oppreist. Men hva skal jeg gjøre da?? Jeg har jo ikke noe annet valg enn å være sterk. Det er sikkert derfor det er så vanskelig å jobbe med meg selv , når det hele tiden er andre som trenger meg mer. Jeg vet at dette er bare midlertidig og at ting vil ordne seg , men fytti helvete hvor tungt det er nå.  Jeg lover å bli flinkere til å ta vare på meg selv, sån etterhvert .    

3 kommentarer

Sarah Nazeem

28.04.2017 kl.11:13

klem

dandeliongina

28.04.2017 kl.11:37

Det er viktig å vise hvordan man egentlig har til sine nærmeste, ellers blir det veldig vanskelig å reise seg ordentlig..

Føler med deg og sender en klem <3

28.04.2017 kl.21:01

Hmmm - det har blitt altfor mye for deg! Du virker som ei god og glad jente, håper alt ordner seg - og husk, du trenger ikke å være tøffe-tøff alltid! Klemmer <3

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv