hits

Lenge leve staheten 2 :)

Første natta gikk over all forventning , men jeg slet litt med å sovne. Jeg hadde ikke noe reddfølelse , selv om vinden herja uttafor og et tre slo med greinene på taket. Jeg følte meg trygg og det var en god følelse. Måtte opp flere ganger å hive ved i ovnen for det var så trekkfult , men jeg frøys ikke . Nå jeg våknet var jeg ennå trøtt , men fikk ikke sove no lengre , så jeg og lissi var tidlig på`n å gikk på tur . En fantastisk utsikt på turane vi gikk disse dagene . 

Ja jeg klarte å meste disse 4 dagene , men jeg hadde ikke no energi igjen når jeg pakka sekken på mandag. Mentalt sett hadde jeg virkelig fått kjørt meg, og nå i ettertid så kjenner jeg at det var staheten som fikk meg igjennom det. Jeg må nok ha flere turer for å kjenne på behaget , for det klarte jeg ikke. Jeg fikk ikke fullstendig ro heller , selv om jeg var ganske nær. Men nå har jeg gjort det , og jeg fikk det til. Da er det bare å gjøre det igjen om ikke så alt for lenge :) .   

Én kommentar

Margrethe

26.04.2017 kl.21:32

Nydelige utsiktsbilder! Jeg syns du er kjempetøff - står på og nyter! Så blir det sikkert lettere og lettere etterhvert :-)

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv