Skal, skal ikke 🤔

Jeg har lagt meg på sofaen for å slappe av litt. Blir ofte sliten etter at jeg har vært hos psykologen,  og da er det greit å slappe av litt. I dag snakket vi igjen om hvordan jeg burde eksponere meg for ting som skremmer meg. Jeg har så sykt lyst til å mestre å være på tur alene igjen. Har tilogmed tatt frem sykkelvogna for å begynne trening med den, så skal ikke stå på vilja. Så nå ligger jeg her å ser hvor fint været er ute og leker med tanken på om jeg skal hente sekken og pakke for tur. Jeg har veldig lyst, men er samtidig vettskremt. Kanskje det er bedre om jeg venter til i mårra, da blåser det ikke så mye. Nei skal jeg få til dette så må jeg nok bare hoppe i det. 

 

4 kommentarer

Esther anne

21.04.2017 kl.13:44

Mamma er glad i deg,gi beskjed når og hvor du drar ring meg da :)

kreativemeeg

21.04.2017 kl.13:48

Noen ganger må man bare hoppe ut i det. Hvis du avtaler med noen om hvor du reiser, og at den kommer å henter deg hvis det ikke går bra, kanskje det føles bedre ut da? Masse lykke til :)

tonemor77

24.04.2017 kl.22:44

kreativemeeg: Tusen takk. Jeg hoppa i det .

kreativemeeg

24.04.2017 kl.22:45

Så bra :) Håper det gikk greit :)

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

39, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som om ikke lenge runder de magiske 40. Har samboer og to voksne sønner, samt snuppa vår Lissi og 4 katter. Vi er så heldige å få bo i flotte Vestfold, nærmere bestemt Larvik. Her leier vi et stort fint hus , bokstavelig talt mitt i skogen. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen, nærmere bestemt Bø i Vesterålen. Siden jeg for en del år siden fikk prolaps i ryggen og trodde at nå var mine dager i naturen talt , har jeg kjempet for å komme tilbake til normalen og muligheten til å være ute i det fri. Det har jeg klart , og gleden var stor når jeg og Jan , min samboer gikk Gaustatoppen i 2015. Etter det har det blitt flere turer, små som store. Gikk blant annet Besseggen sommeren 2016 , det var en opplevelse som ga blod på tann.

Kategorier

Arkiv

hits