hits

På tur med "lykke" :)

Jeg pleier å si til gutta mine at jeg er nok den letteste personen å glede. Jeg blir glad for den minste ting og har lært å sette pris på det jeg har, lite som stort. Jeg gledes over veldig mye og er en følelsesladet person som tar lett til tårer, også gledestårer. Det kan være at noen gjør noe for meg, eller gir meg noe, sier noe eller bare vil tilbringe tid med meg, slik yngstemann ville i dag. Han husket at jeg hadde sagt at jeg ville ta en tur med "lykke" snart , så da kom han og spurte om vi kunne ta en tur med "lykke". Klart jeg ville det, da var det bare å pakke i bilen og laste " lykke " på taket. Underveis på turen mot Laksjø, fikk vi både regn og snø, men når vi kom frem og fikk satt " lykke" (Kanoen) på vannet så hadde været stabilisert seg. Vi fikk en flott tur med både Lissi og Bailey ombord. Dette kommer vi til å gjøre oftere, det er helt sikkert.  


Lissi digger å være i kano, hu sovner som oftes. Detta var første gang for Bailey , så han skalv og var litt engstelig. Det ga seg rimelig fort når han fikk ligge ved siden av storesøster Lissi. Venter på noe godt å spise.

Plutselig sier Chris : Mamma treet smiler !  Å jaggu gjør det det . Ser du det ??
Jeg er et matpakke menneske. Elsker å lage matpakke og spise ute. I dag ble det også litt ekstra. Trøtte og slitne , sovnet de begge på tur hjem 
 
 

3 kommentarer

kreativemeeg

19.04.2017 kl.00:17

Så utrolig koselig!! :) Nydelige bilder :)

tonemor77

19.04.2017 kl.00:21

kreativemeeg: Tusen takk :)

Margrethe

19.04.2017 kl.21:39

Så koselige bilder - og, ja - det treet smiler jammen <3 klem

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv