hits

Da gikk turen til Vettakollen

Gårsdagens tur var vi veldig heldig med. Vi fikk masse sol og litt vind. Siden dette var første turen med Lissi og Bailey , var jeg veldig spent på hvordan de ville samarbeide når de skulle gå i v- kobling. I førsten ble det litt trekking i alle retninger, men sån litt etter litt skjønte de hvordan de skulle samarbeide. Turen gikk strålende og vi nikosa oss med smurt niste på toppen. Det er en greie jeg og Lissi har hatt siden hu kom til oss. Når vi går på topptur, da har vi med niste. Ei brødskive til Lissi og ei til mor. Bailey virka oppriktelig storfornøyd, så jeg tror turen falt i smak, det gjorde iallefall brødskiva:) . Endelig oppe :) og det til knallsol .

Ikke lett når den ene skal til venstre og den andre til høyre :) Jeg måtte flire litt av dem der de sto og ikke kom noe vei. De løste det tilslutt. Litt stressa når vi skulle dra, og oppdaget ikke hva jeg hadde dratt på beina før jeg gikk ut av bilen. Jeg kunne vri opp skoa når vi kom tilbake. For ikke å snakke om hvor glatt det var. Heretter blir det å legge turskoa i bilen. Helt nydelig. Synd bilder ikke blir like bra som øye ser det. Opp går det, og den som var mest peist, det var mor :)
 

2 kommentarer

Lilli

07.04.2017 kl.20:05

Så fin utsikt :)

Margrethe

07.04.2017 kl.22:06

Herlige bilder fra et flott sted <3

Skriv en ny kommentar

tonemor77

tonemor77

41, Larvik

Jeg er ei naturglad og ungdommelig dame som har rundet de magiske 40. Har to voksne sønner, vofsene Lissi og bailey, og en fantastisk samboer. Min store interesse for naturen fikk jeg inn i mine barneår , da jeg opprinnelig er nordlending. Er født og delvis oppvokst i Vesterålen. Elsker alt av turer i skog, mark og fjell.

Kategorier

Arkiv